Over Blixtar


Specialist in kwaliteit

Blixtar is dé specialist in lichtgewicht elektrische voertuigen. Wij zijn de enige partij in Nederland die zich gespecialiseerd heeft in dergelijke elektrische voertuigen. Veel concurrenten bieden wel elektrische steps en scooters aan, maar deze zijn niet gemaakt om mee te nemen. De voertuigen van Blixtar kenmerken zich door hun geringe gewicht, compacte formaat en draagbaarheid, waardoor je ze eenvoudig meeneemt in de trein, boot, camper of in de achterbak van je auto. Nooit meer de schuur vol met grote, stinkende en olie lekkende apparaten. Ze passen zo in de meterkast, waardoor je ook geen risico meer loopt op diefstal. Handig toch!

 

Kernwaarden

Wij streven naar de best mogelijke service en voertuigen van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zijn we graag eerlijk en open naar onze klanten. Ook als dit soms inhoudt dat je minder goed nieuws van ons krijgt. We zullen er echter altijd naar streven onze klanten te helpen naar volle tevredenheid. Klachten nemen we dan ook altijd serieus en worden persoonlijk door ons afgehandeld.

 

Duurzaam en milieuvriendelijk

Of het nou om een elektrische step, een elektrische driewieler, of zelfbalancerend voertuig gaat, al onze voertuigen zijn volledig elektrisch. Er komt geen druppel fossiele brandstof aan te pas. De voertuigen zijn uitgerust met de laatste technieken op het gebied van duurzame mobiliteit. Ook voor de accu’s streven wij naar types die gericht zijn op duurzaamheid en zo min mogelijk vervuilend zijn voor het milieu. Zo proberen wij ons steentje bij te dragen aan een betere en schonere wereld.