Waarom elektrisch rijden?


Waarom elektrisch rijden?

Blixtar richt zich op e-mobiliteit. Elektrisch vervoer heeft de toekomst. Over enkele jaren rijdt er niemand meer in een brandstof verslindende, milieuvervuilende wagen, al was het maar door het feit dat onze fossiele brandstoffen opraken. Elektrisch vervoer is daarnaast goedkoper, omdat veel minder energie verloren gaat aan warmte, zoals bij traditionele brandstofmotoren wel het geval is. Kortom, je helpt jezelf én het milieu door elektrisch te gaan rijden. Wat houdt je nog tegen?

 

Elektrische steps

Iedereen kent ze nog wel van vroeger; de step. Een tweewielig voertuig dat je voort kunt bewegen door met voet af te zetten op de grond. Ze zijn weer helemaal terug, maar nu elektrisch! De elektrische step is snel, wendbaar, superlicht (lichter dan een vouwfiets), compact en milieuvriendelijk. Daarnaast betaal je maar zo’n 3 cent per kilometer. Probeer dat maar eens met een ander voertuig. Blixtar is de specialist in dit type lichtgewicht elektrische voertuigen. Bekijk snel ons assortiment.

 

Elektrische eenwielers

De naam zegt het al. De traditionele eenwieler, maar dan elektrisch. Je bestuurt ze eenvoudig door je gewicht te verplaatsen. Leun wat naar voren en je gaat vooruit. Leun naar je links en je slaat linksaf en leun naar achteren om te remmen. De e-eenwieler is een zogenaamd zelfbalancerend voertuig. Oftewel, als je het niet te bont maakt, zorgt hij dat je keurig in evenwicht blijft. Snel, lichtgewicht, compact, milieuvriendelijk en niet te vergeten, razendleuk!

 

Elektrische scooters

Elektrische scooters en driewielers mogen natuurlijk niet ontbreken. Wel een tikkeltje anders dan de normale scooter. Dat is ons te ouderwets. Uitermate geschikt voor de mensen onder ons die graag zittend rijden. We zijn continu op zoek naar nieuwe innovatieve modellen om toe te voegen aan ons productportfolio. Hou onze site dus in de gaten als je graag anders bent dan de rest.

 

Elektrische scootmobielen

Elektrisch rijden is niet alleen weggelegd voor de sportievelingen onder ons. Ook voor mensen met een fysieke beperking, of die de techniek graag voor zich laten werken, zijn er tegenwoordig elektrische scootmobielen te verkrijgen. Blixtar bewijst hiermee dat scootmobielen niet duur, zwaar en log hoeven te zijn. De tijden dat het hele huis aangepast moest worden zijn voorbij. Onze e-scootmobielen zijn dermate licht en compact dat je ze eenvoudig opvouwt en in de kast of gang zet.

 

Zelfbalancerende voertuigen

Of het nu gaat om een eenwieler, of tweewieler, bij Blixtar kun je ook terecht voor je zelfbalancerende voertuigen. Dit zijn elektrische voertuigen met een ingebouwde gyroscoop, die ervoor zorgt dat je niet eenvoudig rechtop blijft staan. Segway had ooit de primeur met dit type voertuig, maar inmiddels zijn er tal van elektrische voertuigen verkrijgbaar die gebruik maken van deze techniek. Je bestuurt deze voertuigen simpelweg door je gewicht te verplaatsen. Ze worden gekenmerkt door hun snelheid, wendbaarheid, betrouwbaarheid en natuurlijk hun opvallende uiterlijk.

 

Waarom kiezen voor Blixtar?

Blixtar is gespecialiseerd in lichtgewicht elektrische voertuigen. Voertuigen die je door hun geringe gewicht en grootte eenvoudig meeneemt onder je arm, in het openbaar vervoer, of achter in de auto. De meeste van onze voertuigen zijn opvouwbaar, waardoor ze erg compact zijn. Je kunt ze daardoor eenvoudig thuis of op je werk in een kast zetten, waardoor ze diefstal-proof zijn. Onze elektrische-steps en elektrische scooters zijn snel en wendbaar, maar bovenal ook een genot om op te rijden. Door ons specialisme zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkeling op e-mobiliteit gebied. Wij helpen u dan ook graag verder.