Kosten retour zenden


Wij regelen het voor je

Helaas kun je onze producten (nog) niet gratis retour sturen. Je betaalt alleen voor de verzendkosten van het retour zenden. Wel regelen wij alles voor je. We laten het pakket bij je thuis ophalen, verzekeren het tijdens transport, en zorgen dat het netjes bij ons wordt afgeleverd. Zonder risico voor jou. Daarnaast zoeken we altijd naar de goedkoopste mogelijkheid om een pakket retour te sturen.

Je mag het pakket ook zelf komen terug brengen, of zelf retour sturen, als je een goedkoper alternatief weet. Daar doen wij niet moeilijk over. Neem wel even contact met ons op, zodat we hier heldere afspraken over kunnen maken.

Hoe het retour zenden van een pakket werkt lees je hier.

 

Waarom is retour zenden niet gratis?

We jagen onze klanten natuurlijk liever niet op kosten. Toch rekenen we kosten voor het retour zenden van onze producten. We doen dit om de volgende twee redenen:

  1. Vanwege het gewicht van veel van onze elektrische voertuigen. Een pakket van meer dan 20kg verzekerd verzenden binnen Nederland kost al gauw meer dan EUR 20 per pakket. Omdat wij ook de verzendkosten naar de klant betalen, zouden de kosten voor ons te hoog worden. Die moeten we vervolgens doorberekenen in de verkoopprijs van onze producten. Niet eerlijk en transparant, vinden wij.
  2. Daarnaast willen we hiermee voorkomen dat klanten zomaar producten bestellen om even uit te proberen en weer terug te sturen. Dat doe je met een nieuwe auto ook niet. Je kunt wel een proefrit komen maken, of een demo op locatie krijgen. Neem hiervoor contact met ons op.

Je kunt ons altijd een bericht sturen om te kijken hoe je het product zo eenvoudig en goedkoop mogelijk terug kunt sturen.